TOP

departamentul bxb (Business x Business)

a fost creat cu scopul de a facilita și construi sisteme colaborative. Investiţia în dezvoltarea leaderilor şi aducerea la suprafaţă a potenţialului lor ascuns asigură beneficii şi stimulează procese creative de schimbare inovativă. Obiectivele departamentului sunt:

Formarea de comunităţi colaborative şi inovaţionale

care includ organizaţii economice, cercetători, absolvenţi universitari și/sau studenţi. Construirea de ecosisteme și comunități de practică între parteneri ai mediului de afaceri și facultăți cu profil socio-economic sau din științe fundamentale;

Colaborarea în cercetare și
dezvoltare

cu departamente, facultăți și universități în domeniile tehnologiei informației si comunicațiilor, știintelor economice, energiei sustenabile, știintelor fundamentale (matematica, fizica, chimie), stiintelor naturii, biotehnologiei, stiintelor medicale.

Facilitarea de parteneriate
strategice

prin conceperea și coordonarea de programe multianuale cu participarea firmelor ce activeaza în domenii cheie de afeceri, a universităților de tradiție din țară, dar și initierea de programe cu noi institutii de învatamânt superior.

SEA Open-Research

Aşa cum fiecare lucru eficient din viaţa noastră merită un loc deosebit, am decis să construim un club al oamenilor de știință eficienți.
Îţi oferim bucuria de a te plimba pe globul virtual al oamenilor de știință din sfera științelor sociale și economice, poți să comunici, să urmărești noutăți pe o anumită temă, să publici și să fii indexat în numai 3 zile, să participi gratuit la conferințele SEA pentru a disemina articolele publicate.

Urci pe platformă un articol (chiar și în stadiu de proiect) care va fi publicat în jurnal și indexat în 3 zile după validarea științifică.
În fiecare lună, cele mai discutate articole, care au suscitat interesul a 10 membri de pe platformă (deocamdată, pentru că suntem la început), vor fi trimise Bordului Științific pentru evaluare. În urma validării, vor fi publicate și indexate în baze de date în termen de 3 zile. Dacă ai un articol în lucru sau finalizat, acum este momentul să-l promovezi pe platforma SEA Open-Research.

Participi gratuit la următoarea Conferință SEA pentru a disemina articolul tău deja publicat
De asemenea, articolele pot fi prezentate ca postere sau powerpoint în cadrul următoarelor conferințe SEA. Informații despre viitoarea Conferință poți regăsi pe (http://conference.bxb.ro). Autorii care vor dori diseminarea articolului în cadrul conferințelor SEA, vor fi înscriși în program și vor primi diplomă de participare. Unul dintre avantajele pe care Clubul SEA ţi le aduce este posibilitatea de a te înscrie gratuit la următoarea conferință SEA. Informații despre Conferințele anterioare, poți afla fie direct de pe platforma seaopenresearch.eu în limba engleză, fie de pe evenimente.bxb.ro, în limba română.

Devii membru al unei comunități active
Prin înregistrarea în reţeaua SEA - Open Research cu ajutorul formularului http://seaopenresearch.eu/join-the-community/, poți împărtăşi cunoştinţe, vei putea lua contact cu cercetători din diferite segmente de interes, experți care împărtăşesc cunoştinţele lor sau informații despre evenimente și apariții editoriale, poți crea articole, menține un blog propriu, încăra fotografii şi adăuga clipuri video. Singura condiţie este completarea formularului de înscriere cu o adresă de contact validă, completarea secțiunior și a detaliilor din ”My informations” și ”About You” din SEA NETWORK. De asemenea, Membrii Comunității SEA vor putea fi premiați anual cu titlurile: ”Cel mai valoros articol publicat” sau ”Cel mai tânăr cercetător”.

către platformă

SEA NETWORK

Join now and start to Share. Empower. Awareness.
Share. Empower. Awareness. is a social network where you will share knowledge, find researchers on various topics that share their knowledge creating articles, uploading photos and adding videos. But best of all is that they share their knowledge answer personalized to your question.

SEA NETWORK este destinată diseminării și dezbaterilor asupra articolelor științifice propuse de autori.
Posibilitatea de a vă înscrie cu datele personale și de a transmite articolele dumneavoastră este deja deschisă. Toate articolele acceptate vor fi publicate în unul din jurnalele:

- ”SEA – Practical application of science”
– jurnal în limba engleză cu abordare multidisciplinară, astfel încât invităm să transmită lucrări, cercetători din domenii precum: Economie, Management, Marketing, Antropologie, Studii de Comunicare, Sociologie, Psihologie, Științe Politice, Lingvistică, Educație, Geografie umană, Istorie și Drept.

- ”Cross-Cultural Management Journal”
– articole în limba engleză axate pe problematici interculturale;

- ”Management Intercultural”
- articole în limba română / franceză;

- ”Network Intelligence Studies”
– articole cu specificitate în domeniul inovării colaborative intra și interorganizaționale;

Toate jurnalele sunt indexate BDI, conform listei de pe adresa web a fiecărei publicații.

Pregătește câteva informații despre tine și intră în Rețeaua SEA!

către platformă